Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen gryning



Den tro som öppnar

gryningen

driver

kärlekens handling

Om jag står handlingsförlamad

har jag ingen tro

bara en åsikt




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-29 18:51



Bookmark and Share


  Dilsewat
Underbart hur du får till det skarpt!
2008-01-30

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så sant som det är sagt
2008-01-29

  Hildegun Relefors
Så vill jag leva! Fint funderat och skrivet!
2008-01-29

  korpfjäder
Ohja! Luften är fylld av åsikter. Ofta överröstande den tro som bygger världen. Det är härligt att få dela dina djup!
2008-01-29

    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärt och underfundigt.
/B
2008-01-29

    forskaren
Men... hur komma undan... Gud finns i allt... väl?
2008-01-29

    *Zenobia*
öppen för tolkning....
2008-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Självfallet.
Och utan en tro formulerad i ord finns ingen stomme.
Bara flummerier.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius