Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket




Ögonblicket

JUST NU

korsar Universum
och glider
oändligt stilla

in i

evigheten




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-29 19:33



Bookmark and Share


  Rachel Roth
tycker om
2008-01-29

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fint
2008-01-29

  Åsa Gustavsson VIP
Tidens linje i genomskärning...
2008-01-29

  Hildegun Relefors
Du skriver vackert om det vackra!
2008-01-29

  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivet!
2008-01-29

  Bortklemad
Vackert, tänkvärt! Gillas :D

mvh Oskar
2008-01-29

    forskaren
... bevingat av Jordens sång... och rymdernas musik... himlens... och...
2008-01-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Därför vill jag fånga det...Vackert beskrivet/B
2008-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Och en dag skall tiden vara ett minne blott.
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius