Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tjoho


kräk

du är ett
helvete för mig
strilande mörker
längs konturerna
spjut genom hud
mina ärr lyser
genom kläderna

mina kantiga fötter
på dina tysta golv
du sa ingenting
men hördes mycket väl
allt du lämnade kvar
ditt kräk
kunde du inte tagit
det med dig




Fri vers av thepinkprincess
Läst 318 gånger
Publicerad 2008-01-29 23:21



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Kanonskönt konstaterande. Japp.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess