Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd i djupet





Berörd i djupet
av mitt innersta
av Din hand

skimrar något
vars närhet

ger en aning
om en verklighet

bortom alla

de verkligheter

som mitt öga kan se






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-30 08:49



Bookmark and Share


  isabel louise
vackert och innerligt...
2008-02-01

  Ezo
Mycket innerligt från hjärtat.

\"ger en aning
om en verklighet

bortom alla

de verkligheter

som mitt öga kan se\"
2008-01-31

  Lasseman VIP
Wow! min sköna.. du skriver ifrån hjärtat så att det känns som vibrationer i hjärtat.. väl skrivet.. kram o applåder / Lasse
2008-01-30

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Vacker, värmer om hjärtat! Hälsar vännen fredrik
2008-01-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackert skrivet!
Jag förstår, att
Du höll andan, då...
2008-01-30

  rebecca d
en aning om Hans oerhörda obegripliga kärlek...en doft av den sanna verkligheten...
2008-01-30

  Dilsewat
Med mystik!
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius