Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skådespel av vardaglig karaktär

Glittrande bubblor i glaset

bubblor som pulserar uppåt

solen lyser precis på glaset

ser ut som små glasstenar

 som försöker att nå ytan

Men de flesta förintas

några lägger sig på kanten

Ett enda glas med wichyvatten

kan ge ett sådant skådespel

 




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-30 11:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Vichy\". Som regimen.

Ja, det enkla är ofta så frapperande. Eller, i detta fall, mousserande.
2008-01-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det lilla, som roar
för stunden, är
också flott, så
skål, och ha
det, så gott!
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP