Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag föll för dig som den idiot jag är


där ligger jag och speglar mig i taket
känner hur kroppen liksom långsamt
sjunker in i golvet och faller

hon tappar höjd
hon tappar höjd
höjd höjd höjd

jag nynnar på en melodi jag kan
minns poesin över gitarren
och jag kan känna stämbanden
knyta sig runt mina lungor

känner du bruset från atmosfären
som kastar undantag i våran riktning
ge mig något att hoppas på
känner du hur jag tappar höjd
känner du hur vi tappar höjd
känslan av att falla är oslagbar
med ett undantag i famnen kan
vi kanske resa oss upp


jag vänder om och lägger mig på mage
den morrar hungrigt och värker
det påminner om hur mitt hjärta skriker
efter dig hungrigt girigt egoistiskt

vi har sett svältande människor
i kalla repotage på tv
och jag vet att du också kände nåt
att du också tänkte
att det där är vi

och allt jag kan tänka på nu
är vilken färg ditt hjärta
skulle bära om du hade ett
och om den jävla låten gick
i moll eller dur

och om du också saknar att ta i mig
om du också saknar att smaka mina läppar
om du också saknar alla söta sms
alla varma kramar
alla varma blickar
om du saknar mig mellan dina lakan
om du saknar mitt huvud på ditt bröst
om du saknar loves embrace

jag störtdyker ner i drömmarna
jag landar mjukt i din famn
och du stryker mig över håret

mitt hjärta bär i alla fall din färg







Fri vers av vetlandaslyna
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-30 19:17



Bookmark and Share


    deadquill
wow!
2008-01-30

    mapleleaves
Hoppas att han saknar dig!

(applåd)
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna