Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag heter jag jennifer


när någon kallar mig jennifer
eller jenny så känner jag mig
som en helt annan människa

fast

ibland trivs jag med mig själv
tillräckligt mycket för att tala om
vad jag egentligen heter

idag är inte \'ibland\'.













Fri vers av vetlandaslyna
Läst 659 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-31 19:12



Bookmark and Share


    söötsnö
aah jag känner igen mig så mycket i det du skriver
idag vill jag flytta till australien, byta namn
och plastikoperera mig bara för ingen ska veta vem
jag är, så känns det idag.. hoppas det gått över tills imorgon
tack för en underbra text!
2008-04-02

  micke marin
och hela alltihopa är ju ändå Du.
och det är inte så tokigt.
så det så.
2008-03-31

  korpfjäder
Åhå. Idag är en annan dag. Oväntad poesi... Namn bär mycket.
2008-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Tjänare, Jennifer/Jenny, eller kanske Jennyfer.
2008-03-31
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna