Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland undrar jag om jag föll från balkongen och landade på huvudet när jag var liten, för det skull


när jag trulsar in på ica i pyjamasbyxor och
gummistövlar håller jag huvudet högt
och ignorerar alla storögda blickar

så ni tror att ni känner mig?

sedan bär jag mig själv så elegant som man
bara kan i alldeles för stora gummistövlar
och två proppfyllda kassar i vardera hand

så ni tror att ni vet vem jag är?

sedan kliver jag innanför tröskeln
skakar och faller hjälplöst ihop på golvet
och gråter tills jag badar i en ocean



tala om det för mig då,
för jag har ingen jävla aning...







Fri vers av vetlandaslyna
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-30 19:44



Bookmark and Share


  Solstorm
hjälp vad bra
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna