Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla poetvänner


De avtryck ni ger

De avtryck ni ger

sätter spår i mitt inre

jag känner dem

de bor i mig

spåren lämnar

mig inte oberörd

i ljuset

ser jag

en glimt av kraften

i mötet














Fri vers av Michaela Dutius
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-30 20:31



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Men det är ditt stövelstamp som känns djupast i min själ kära du... likt katten i sjumilastövlarna..! .. sådana spår sätter du min vän.. / Lasse
2008-01-30

  Åsa Gustavsson VIP
inte oberörd
från vän till annan
2008-01-30

  Hildegun Relefors
Du skrev det jag tänkt! Tycker mycket om dina dikter!
2008-01-30

    Plumflower
Fint mickis. tack tjejen för alla dina kommentarer och applåder! du är lika grym du!
2008-01-30

  Bjarne Nordbö
Alltid i mötet, allting händer. Tack min käre vän.
2008-01-30

    ej medlem längre
Klart. Vi tillhör samma familj. Alla vi som uttrycker oss på olika vis!
2008-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Oj...Även jag...?
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius