Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän



När du talade med mej
Så talade du, med mej
Lyssnade, brydde dej
Jag lyssnade på dej
Du berättade saker
Som jag kände mej stolt över
Att få bli delaktig i

ALLT va inte roligt
Men det var ofta djupt
Allt va inte soligt
Men det var ändå om oss
Om dej, om mej
Så skönt det var för själen

Att få dela med sej
Utan att fundera över
Om det skulle användas emot mej
Är kanske en av de ”lyxigheter”
Som livet kan bjuda på
När man har en vän
Som är VÄN




Fri vers av LassO
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-31 06:39



Bookmark and Share


  Lady Alassa
tre mysiga strofer med en vardaglig och vänskaplig stil berättar om något som är betydelsefullt för välbefinnadet
gillar ""lyxigheter""
2009-12-20

  Yvonne
Känslosamt och mjukt skrivet, en vacker hyllning till en sann och äkta vän. Applåd.
2008-01-31

    Manuela
JAMEN VISST ÄR DET SÅ!!
2008-01-31

  Lyckohäxan Enediel
Vänner är den finaste gåvan och hittar man en Vän med stort V så har man en stor tur och glädje!

Jättefint diktat om vänner och den fina känslan vänner emellan!
2008-01-31

  -Ulla Tilemo- VIP
Utmärkt beskrivning av äkta vänskap!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO