Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förväntan


In vitro fertilisering, IVF

Dags igen, att sätta in en
en liten en som växer till
och fäster hårt och gott
i hinnan Hon förberett.

ofattbara drömmar om blöjor, bajs och kiss
gråt och glädje, staplande steg och
små tassande fötter

Denna förväntan har ingen
förankring i verkligheten
vi bara drömmer och hoppas.







Fri vers av stefan VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2008-01-31 08:19



Bookmark and Share


    Polilla
Jag hoppas drömmen blir sann och att ni får uppleva det Största Miraklet, det som ingen borde ta för givet.
Väldigt fint skrivet om längtan.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

stefan
stefan VIP