Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske ett något ovanligt ämne för en haikuövning, men varför inte? Här finns både naturen (på sätt och vis) och reflektionen över det hela. Dessutom är det i högsta grad självupplevt (käkkirurgen på SöS...).


Hos tandläkaren

käkbenet krasar;
tre decennier av visdom
lossnar med tvekan




Bunden vers (Haiku) av Fader Magnus VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-31 09:30



Bookmark and Share


  korpfjäder
En upplevelse som skär i hjärtat, frostar benen och ilar i tänderna. Solklar!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Fader Magnus
Fader Magnus VIP