Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klok är den som vet vad han inte vet

 

 

Klok är den som vet vad han inte vet

 

Klok är den som inser sin egen begränsning

Som väljer sina krig med omsorg, väger dem på en guldvåg

 

Jag kan uppskatta vackra sånger

Men inte välja mina egna (krig med mig själv)

 

Det finns både människor jag ser upp till och ned på

Det finns bra böcker som jag har läst och rena lakan som inte blivit sovda i än

 

 

Ibland vrider jag upp volymen i hörlurarna och låter Magnus Uggla stänga in mig i musikens värld. Det är där jag lever bäst

 

Jag vet att Förintelsen har ägt rum

 

Och att jag är på väg mot ett stort äventyr




Övriga genrer av Amy
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 16:11



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
BRAAA!!!
2008-02-01

  aol
gillas
2008-02-01

  tatjana
Ohii, bra skrivet!
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy