Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror inte på undantag


jag sitter och väntar
bedövad av ljudet
av en telefon
som aldrig ringer

hittar mitt liv
bestående av cirklar
och där springer jag
mitt i alltihopa och
jagar något jag inte
ens tror på

jag vet mycket väl
vad jag väntar på
vem jag väntar på

och jag vet mycket väl
att jag väntar förgäves

vi trodde ju aldrig på undantag
du och jag, vi trodde ju på oss
vi trodde ju att det skulle räcka


ibland kan jag inte låta bli
att önska att du inte fanns
att du inte lät mig vänta
att du bara gick din väg

jag vill att du ska gå nu
snälla bara gå din väg

förstår du inte att du inte räcker?





Fri vers av vetlandaslyna
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-31 18:31



Bookmark and Share


  rockpuppy
Gillar rytmen och melodin i orden! Bra skrivet!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna