Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...




TÄNK om

Man kunde få dej mailad hit

Eller via fax…




Fri vers av LassO
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 21:16



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tekniken har ju inte hunnit riktigt dit än. Men lägg dig och sov så drömmer du om henne!
2008-01-31

  ms. r ghazale
future will tell :D

jag har tänkt precis samma sak flera gånger, önskningar!
2008-01-31

  Michaela Dutius
Vilken dröm- det kommer nog
2008-01-31

  Lyckohäxan Enediel
Ja tänk när tekniken har kommit så långt :)
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO