Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation



Du läser mina texter

Men förstår du dem

Du ser i mina ögon

Men ser du något



Men det gör inget

Om du inte förstår

Det gör inget

Om du inte ser nåt


Bara du är du

Och är ärlig…

Jag är inte alltid lättförstådd

Och allt syns inte i mina ögon….




Fri vers av LassO
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-31 21:35



Bookmark and Share


  To
Härligt skrivet! :-)

Humor :-D

Många vill och kanske till och med blir förtvivlade när de inte blir förstådda. Dikten säger mig att det är inte lätt att förstå andra och andra att förså mig.
2008-02-01

    Manuela
Jag kan tolka ,men inte påstå mig förstår alla gånger , allas texter. Det är det som är så skönt att man kan sväva mellan de två termerna :)
Jag gillade din text och ska läsa fler..
Mvh: Manuela
2008-01-31

  Michaela Dutius
Nej allt syns inte i våra ögon.
Ibland behöver vi berätta.... väl skrivet
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO