Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natthaikus

 

Se natten är här

sin väldiga vinge bär

över sömnig Jord

hör stormen ryter

crescendo mot himlasfär

håll mig var mig när

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 400 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-31 21:56



Bookmark and Share


  Nina V A
mäktigt svepande, som ett skådespel alldeles intill vidgad pupill, dramatik i mjuka bilder, skönmålat vilsamt
2008-02-03

  Carola Zettergren
Tjusigt!!!
2008-02-01

  Markattan
\"crescendo mot himlasfär\" - snyggt!
2008-02-01

  Fredrik Stillesjö
Hej Bodil!

Dina haikus smeker en till sömns (trots att det nu är morgon och ny dag!) hälsar vännen Fredrik
2008-02-01

    ej medlem längre
Mycket vackra haikun!:)
2008-01-31

  Daniel_78 VIP
gillar
2008-01-31

  Lena K Nilsson VIP
De var fina!
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg