Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara den man är, inte nån annan... känner så många som vill göra om sej för att få, fördelar, jobb, kärlek...


Jag är...



Tycker du inte att jag är snygg nog

Och?

Tror du verkligen att jag skulle träna

Och göra en massa andra onödiga saker

För att du skulle gilla mej….

Gillar du mej inte som jag är nu

Så inte fan lär du gilla mej om jag gör om mej heller

Puss och kram, hejssvejs

Skaffa dej nån idiot

Som är dum nog att göra allt detta för dej…




Fri vers av LassO
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-31 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gör inte om dej dej vill vi ha som du är!
2008-11-17

  Yvonne
Nej, gör inte om dig för guds skull. Kisar på bilden av dig. Måntro om du har lite drag av hjärter kung. Att du har mycket ruter i dig syns på hållningen.
Applåd för en härlig dikt.
2008-01-31

  -Ulla Tilemo- VIP
Helrätt hördu! Vem vill älska en beställd bild? Man ska givetvis inte förändra sig för andras skull, bara för sin egen.
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO