Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista sidans ps

 

jag älskar dig

och om du

någon gång dör

ska jag ropa

tills jag väcker dig

eller vaknar

där du är 




Fri vers av molly crayons
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 12:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
UNDERBART
snyggt poetat!!!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons