Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråden

Vid roten du startar

som början på en karta

passerar mig sakralt

och stärker mig mentalt

vidare in i mellangärdets gård

där du mig får o må bra

In igenom hjärtat, skimrande grön

och du mitt leende får skön

Vidare till stärkelsens glans

men en ljusblå nyans

Du min panna tynger och lär

med en indigo sfär

Ditt avslut på min kropp

öppnar upp nyckeln till själens topp




Övriga genrer av Mauri
Läst 530 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 12:17



Bookmark and Share


  Magica VIP
Är du synestet?
2008-02-06

  ia VIP
fullkomligt lysande
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri