Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tuva stal min storm


helt plötsligt hittar jag mig själv
mitt i ett stormande oväder
och jag känner inte att jag gråter
märker inte att jag skriker

tuva! det är min tur att bryta
ut i storm i natt!







Fri vers av vetlandaslyna
Läst 699 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-01 18:14



Bookmark and Share


  Solstorm
jag kunde inte låta bli att läsa den när jag såg mitt namn där ;)

och pang boom vad bra den var!
2008-08-26

  Rolfsdotter
Starka rader som berör! Kram backsippan
2008-02-22

    99knivesinside
Jag ryser. Gåshud och så vidare. Det var länge sedan. Tack.
2008-02-07

  Inkarasilas
Kanontext, jävla oväder att bryta ut i, kan bara säga, sno tillbaka tempot från Tuva och go go go.
2008-02-02

  Michaela Dutius
Väldigt bra- jämförelsen med naturens storm ger din egen proportioner
2008-02-01

  Burn
stark, kraftfull o vacker text
2008-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Bryt ut du, så skall du se att det blir bättre sedan.
2008-02-01

  korpfjäder
När stormen överröstar det som är verkligt. Det som är viktigt.
Mm. Bra text!
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna