Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädje och sorg går hand i hand.

jag skulle vilja veta,

vad som händer i ditt huvud.

"glädje och sorg går ju trots allt hand i hand".

ditt tydligen usla liv,

som jag befinner mig i, mer än någon annan.

är det jag, som får ditt liv att verka så mycket sämre än alla andras?

hur kul tror du att det är, när jag alltid får höra hur hemskt,

och jobbigt,

ditt liv är, när jag själv försöker leva mitt eget.

alla har det jobbigt.

inte bara du.

 




Fri vers av Olives
Läst 1038 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 19:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En del är så kopiöst självcentrerade.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Olives