Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bär ditt leende

Jag bär ditt leende
i varje hjärtslag
bär din kärlek
i varje andetag

i stegen din
ömhet
i vinden din
smekande hand

jag bär ditt leende
i varje hjärtslag
din äkta
kärlek binder kransar
för min själ

du är min evighet

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 418 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~