Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du brista ?

Vågar du brista en smula
vågar du gå sönder här hos mig
låta dina tårar rulla liksom stenar
vågar du falla en liten stund
här hos mig

jag tar emot dig
jag lagar ditt hjärta
så du vågar brista
jag torka dina inre tårar
läka dina osynliga sår

du vågar rämna en stund
du vågar vara naken
jag ska klä dig
med min kärlek

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 21:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man måste våga gå sönder för att kunna bli hel.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~