Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rinner...

...mellan mina fingrar,
det rinner och vill inte ta slut,
det rinner ifrån mig,
denna desperation är akut,

jag kunde inte hålla kvar,
jag kunde inte härda ut,
jag kunde inte ge dig nåt svar,
nu är det för alltid slut,

jag önskar, ibland, att jag kunde,
men trots det är jag glad,
att vi inte längre ses,
att vi får börja på ett nytt blad...




Fri vers av Baldy
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-05-27 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy