Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tjopp


mark

händer som utspärrat flaxar
i tamt försök att bromsa
luften som bär
strax innan marken kommer
in i mig

kanske var det jag
som snubblade
över mina egna tankar
kanske var det dina tankar
som fällde mig

men nästa gång
vill jag aldrig ta mark igen




Fri vers av thepinkprincess
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-01 23:43



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
okej den här var bra! rätt och slätt, mer än så behövs inte. snyggt!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess