Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta steg

Tysta steg
genom nattens  mörker
genom stjärnhimlens virvlande sus
tysta steg
genom nattens under
tysta vi vandra
i skuggor från förr

öppna hjärtats dörr
bara en stund på glänt
öppna själens galleri
bara ett ögonblick

tysta steg
genom natten
händer som famlar
efter varandra
kärlek som liksom längtans låga
flämtar

tyst genom natten
hand i hand
i sekunderna
då havet kysser stranden




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 383 gånger
Publicerad 2008-02-02 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~