Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har lämnat mina tårar

Jag har lämnat mina
tårar på din kind
där under nattens
bleka rodnad

jag har lämnat mina
tårar där som pärlor
på ett blad av siden

där i nattens tysta
andetag ,där föds
våra ord under himlens
ansikte
där föds vår glöd
under flammande
sekunder

jag har lämnat mina tårar
på din kind
under nattens
tysta viskningar

jag har lämnat mina smekningar
liksom havet smeker
stranden leende

jag har famnat
ditt hjärta
där när havet andas
kärlek ,i sekunderna
när morgonen klär av sig
nattens rodnad

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-02 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~