Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokmärken trillar bort

underbart är
än en gång
kort

 

08.02.02 

Läs "Liknande metafor" där är underbart också kort, om du undrar över "än en gång".

 

 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 12:57



Bookmark and Share


  katt.inc
Sånt är livet.
2008-02-02

  Michaela Dutius
Alltid
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman