Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje steg

I varje steg jag tar
bär jag en droppe av din kärlek
I varje andetag
en smekning
från en fjärran vind

I varje morgonstund
bär jag ett leende
under mina gömda tårar
i varje andetag
en doft av kärlek

din hand om min
en stilla kärlek
att möta livet med
där under himlen
tar jag varje steg
och bär din kärlek

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-02 20:50



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket bra fint och vackert

Anna-Karin
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~