Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vetlandaslyna for president


jag trodde alltid på det vi kallade oss
men nu ramlar jag utanför ramarna
och förstår att man kan aldrig vara
mer än sig själv tillsammans med andra

jag väntar inte längre på dig
jag väntar på en chans
för den här gången tänker jag inte
stå kvar på perrongen rädd att lämna
det som i framtiden blir mitt förflutna

plågad av alla val inser jag att
det jag väljer får jag inte lov att
vara missnöjd med
och det är det som gör valen svåra
för helst väljer jag inte alls
nöjd med mitt missnöje

jag väntar inte längre på dig
jag väntar på en chans
för den här gången är det du
som får stå på perrongen och
se mig kliva på tåget ut ur ditt liv

det jag försöker säga är;
älskling du hade chansen
nu är det min tur att agera gud



du gav mig din röst och nu tänker jag vinna







Fri vers av vetlandaslyna
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-02 20:51



Bookmark and Share


    99knivesinside
\"plågad av alla val inser jag att
det jag väljer får jag inte lov att
vara missnöjd med
och det är det som gör valen svåra
för helst väljer jag inte alls
nöjd med mitt missnöje\"

Där har vi det. Faktiskt. Där har vi det.
2008-02-07

  Inkarasilas
Perfekt, blir flinande belåten och nickar bifall, framåt för fasen, jaaaa!!
2008-02-03

  korpfjäder
Det känns som om du sagt just det som ska sägas. Så varför sitter jag här och försöker kommentera? Kanske för att jag sällan blir stum. Känns lite ovant.... Gillar mycket!!!
2008-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Vissa ramar kanske man behöver ramla utanför.
Det behöver ju inte alltid innebära att man gör en tavla...
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna