Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig nyckeln

ge mig nyckeln till
tårarnas kammare

låt mig öppna
ditt hemliga rum

torka dina instängda tårar
hålla dina tvekande händer

ge mig nyckeln
till tårarnas kammare
låt mig färdas
över stormens hav

allt för att fånga dina tårar
och låta dem flyga
som fjärilar mot öppen himmel

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow, jag finner inga ord.
så himla vackert skrivet!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~