Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMSLUTEN

 

 

Omsluten av Din kärlek

vaknade jag till ett nytt liv

i Din nåd och förlåtelse




Fri vers av Jojo
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo