Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det snöar även idag


Vit klädnad

Himlarna
klädde staden i vitt

bäddade in
lyste upp

skapade
nya konturer

klackarnas rytmiska dunk
mot stensatt trottoar
dämpades

vinden blåste
vitt
åt mitt
håll

 

 

08.02.03

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-03 13:03



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja så var det och himlarna klädde staden i vitt, vackert!
2008-02-06

  katt.inc
Här saknas vintern totalt, glad att du delar med dig av din. Tack.
2008-02-03

  Lena Renman
Glad att det fortfarande finns en vinter. Fyra är rätt antal för årstiden i min värld

Lena
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman