Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tydliga  eller otydliga tecken på tecken i tiden


De fyra tecknens öde


Anades detta någonsin
Darrande innanför
Hållande mörker
Där i den skavda själ

Avskavt avstamp
Drivande vind för våg
Hemmahörande ensamhet
Dold djupt i hjärtats hål

Avstannad håglös hälta
Det tunga som finns där igen
Hör ropande kramp genom diset
Det kopplar överslag inombränt

 08.02.04

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-07 10:47



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
grattis till läsvärd det var den verkligen värd!
2008-02-09

  DanSan
*****************************

Får en ensamhets känsla av denna
där hoppet tycks vara förlorad i greppet
av ett inre mörker . . .

Ruggigt bra framställt!

*APPLÅD*

*****************************
2008-02-09

  devilsangel
Sann poesi om tyngder och mörker. Känslor som alltför väl känns igen och jag önskar dig ljus!
2008-02-09

  Maria Zena Viklund
fantastiskt skrivet, applåd o bokmärke!
2008-02-07

  Lena Renman
Läs dessa ord med dina ögon och tolka dem som du ser dem.
Allt är rätt på alla sätt
Lena
2008-02-07

  stella
Jord, vatten, luft och eld på Lenas sätt!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman