Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv




Barnahänder
som klöser efter de första fyllda andetagen
Barnaögon
som blinkar mot stora livet
hela livet i två tonårsarmar
Pärledagg lika len som livets hud
smeker min sömn

Skrik
flämtande efter andetag
fyll dina tomma lungor
Andas
in denna värld och dig själv
nu när du är oförstörbar
Små slag
Fågelhjärta
Slår lika snabbt som mitt
Kolibrihjärta
Samma slag
Samma hjärta

Jag ska skydda dig från allt


Ungen min får du aldrig




Fri vers av om en Siri
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-03 20:50



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Wow! denna kändes av starkt... oj oj kolibri hjärta! vilket ord .. applåder
2008-03-11

    Mi11ie
åh, underbar <3
2008-02-10

  Hildegun Relefors
En sång från Siri fågelhjärta!
2008-02-03

  elden
Du är underbar med ord, och snart måste jag få träffa undret du talar om.
<3
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

om en Siri
om en Siri