Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att din själ ska läka

Hon föder nya drömmar
ur slöjorna på havets öga
hon föder styrka
ur den svagaste timmans
smekningar

hon är som en fågel
med vingarna fria
att flyga över jorden
med den sanna kärlekens
magi

Hon föder nya drömmar
där under stjärnhimlens tiara
hon föder styrkan
ur den tomma nattens
leende

för att din själ
ska läka

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 21:45



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jättefin
2008-02-03

  prinscess VIP
vad vackert
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~