Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenhetens dräkt

Kom tag på dig din nakenhets dräkt
kom visa din sanna sida
Kom tag på dig dina kärleksfulla ögon
möt den vackraste dagen
i din nakna dräkt
med öppna ögon

det är då du ser

 

SingMaria 3/2 2008




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 277 gånger
Publicerad 2008-02-03 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~