Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sprungen ur källan

sprungen ur
den kristallklara
nattens källa
den starka handens
band är bundna

sprungen ur
vishetens källa
med droppar
av nattens magi

källan av trohetens ord
fast i ditt innersta hjärta
bunden vid morgonens
andetag

sprungen ur
nattens händer
ur källan när vishet föddes där

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-03 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~