Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Guds kärlek

 

 

Jag bad att få somna

med mitt huvud i Ditt knä

I tröttheten hann jag inte märka

när Du kom till mig

 

men jag vaknade till nytt liv

ihopkurad i Din varma hand

omsluten av Din kärlek

i Din nåd och förlåtelse




Fri vers av Jojo
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 15:42



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Jojo!

En varm famn, av trygghet. Alltid skönt. Dikten gör mig lugn och förvissad. Hälsar Fredrik
2008-02-05

  Rosmarin
Hoppfullt!
2008-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Det är underbart att både somna och vakna där.
Varje morgon är Hans nåd ny, och Han kommer mig till mötes med Sin nåd.
Hans nåd är det att det inte är ute med mig och Hans nåd är det som fostrar mig till att avsäga mig all ogudaktighet och alla världsliga begärelser.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo