Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du andas min kärlek

Drar fingrarna genom ditt ruffsiga hår
kysser din rosenrosa kind
håller dina mjuka händer
tills jag känner hur det andas
under själen

ger dig mina rosor
mina vackraste rosor
i en vas av min kärlek

ingenting rämnar nu
vi står starka
och obrytbara

drar fingrar genom ditt ruffsiga hår
smeker din kind
och känner hur själen
andas

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-04 16:12



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Så vackert och romantiskt

Anna-Karin
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~