Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"All your dreams can come true, where do we go? We´re just a heartbeat away. Follow the signs of the Crimson thunder" - Hammerfall


Crimson thunder - Hammerfall

 

Knuten i min mage åstadkoms av en låt och en text, båda är särskilda i sitt slag, och knuten har suttit där sedan igår kväll, för slutet på "Djävueln bär Prada" och "HP och Dödsrel.." var båda särskilda i sitt slag och knöt en knut i min mage som inte vill lösa upp sig och jag vet inte om jag gillar dessa knutar för de kommer ibland, t ex. när jag blir kär eller ser en bra film med ett speciellt slut och då vet jag inte om jag vill ha dom där, för det är samtidigt härligt och obehagligt, för jag vet inte om dom är av ondo eller godo eftersom dom alltid kommer i trevliga stunder, men jag vet aldrig hur jag ska bli av med dom, för jag kan inte beskriva dom, så jag kan inte prata med någon om dom, och jag kan inte skriva av mig det heller, eftersom jag inte vet vilken känsla jag ska uttrycka i texten, men jag skriver oftast ändå när knutarna kommer och då brukar jag oftast drömma mig bort till en värld som inte finns, men som jag ändå lever i och det kan vara ganska skönt ibland, fast då försöker jag skriva ner vad som hände i min fantasivärld och då förstörs liksom fantasin eftersom man aldrig på riktigt kan få ner sitt huvuds tankar på ett papper, och när jag har förstört fantasivärlden så försvinner oftast knuten, så vad har jag egentligen att klaga på?




Övriga genrer av Amy
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-02-04 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy