Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara nått innom mej


Varför ?

Varför pratar du inte med mig ?
Varför sa du inte de ja ville höra ?
Varför låtsas du som ingenting ?
Varför ?




Övriga genrer av Sleepy
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy