Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon finner jag trygghet.

I dina ögon finner jag trygghet.
I dina ord finner jag styrka.
I din närhet finner jag mig själv.
Men när du försvinner, försvinner även jag.
Jag vill bara att du ska veta,
jag kommer alltid att vara med dig.
För vad som än händer,
vad som än hänt,
ligger mitt hjärta kvar i dina händer,
tills du inte orkar bära det.
Jag älskar dig,
du vet det bara inte.




Fri vers av Sleepy
Läst 539 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-01-15 22:24



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Åh ja, så är det när man möter en fin plåster-på-såren människa...stanna kvar. Jag försöker oxå, glöm inte dig själv, det finns så mycket man säger, utan ord till varandra, som är kärlek, för att man inte vågar andas orden, det kommer inte försvinna. Jättefint.
2009-01-16

  Suzy med punkterna
Mycket fint! Applåder
2009-01-16

  anita VIP
En underbar skriven dikt. massor av applåder får du av mig.
2009-01-16

  friheten
Underabra srkiven!!!!
2009-01-16

  Carola Zettergren
Enormt kärleksfullt och vackert!Applåder!!!
2009-01-16

  Albahuga
Mycket fint skrivet! Jag känner igen mig i varje mening, du är inte ensam.
2009-01-16

  Elaine.S VIP
Ord med mycket känsla i sitt budskap....bra skrivet!!
2009-01-15

  Leif Furstedt
Dina ord finner en fin form och ett bra flyt som du avslutar fint i sista raden.
2009-01-15

  Rolfsdotter
Åh, så vackert...saknar ord...funderar en stund till...men du, det är en stark text, bara så du vet!
2009-01-15

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad synd
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy