Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackra fjärillens menning.

En fjärill flyger runt mig.
Jag vill fånga den, men är rädd att misslyckas.
Denna mystiska fjärill, som bär på mina drömmar.
Jag vill så gärna fånga den,
vill så gärna uppfylla mina drömmar.
Men är så rädd,
rädd för att misslyckas,
rädd för att inte var bra nog.
Jag vill så gärna lyckas,
men räddslan att misslyckas hindrar min väg.
Men fjärillen stannar kvar,
flyger runt omkring,
med sina vakert färgade vingar,
och bara väntar,
på att någon ska fånga den,
beundra dens färg,
beundra dess styrka,
beundra dess mod.
För att sedan släppa den lös,
så andras drömmar kan bli uppfyllda.
Jag sträker ut handen för att röra vid den...




Fri vers av Sleepy
Läst 397 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-02 17:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
kanske fjärilen som en metafor för ...
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy