Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför kan inte kärleken vara lätt...??


Jag kommer aldrig att sluta undra....

Jag kommer alltid att undra hur det skulle vara att kyssa dig.
Jag kommer alltid att undra hur det skulle vara om jag var din.
Jag kommer alltid att undra hur det skulle vara om du var min.
Jag kommer alltid att undra hur det skulle kännas om du sa "jag älskar dig".
Jag kommer aldrig att få veta hur det känns att vara älskad av dig.
Jag säger inte att jag fortfarande gillar dig, men jag säger inte heller att jag inte gillar dig.
Jag säger bara att jag alltid kommer att undra.
Men jag hade min chans...
... men jag råkade missa den.
Var för rädd att bli sårad.
För rädd för att få ett krossat hjärta igen.
Men hellre det än att aldrig få veta hur det kunde varit.
Minns när du sa det... " undra hur det varit om du sa att du gillade mig då".
Men vet.. Jag vill veta.
Veta hur det känns att älska nån som älskar än tillbaka.
Få vakna upp med någon vid sin sida.
Inte älska en som låtsas älska en tillbaka.
Jag var bara rädd, för att bli sårad, rädd för att bli lurad.
För rädd för att lita på dig.
Jag gömde mig för kärleken för att den gjort mig så ont.
Tänkte inte på hur härligt det också var.

Men jag kommer alltid att älska dig...






... fast kanske inte på samma sätt livet ut.
Men jag kommer aldrig att glömma dig.
Och jag kommer aldrig att sluta undra...
... hur det kunde sätt ut om jag bara inte varit så jävla rädd för nått som är så underbart men även så skrämmande.


Om jag bara kunde få svar.
På hur det skulle va.
Veta om jag gjorde nått bra som gömde mig.
Eller om jag gjorde mitt livs största misstag.

Men det finns inga svar.
Ingenstans...
Och nu spelar det väll ingen roll längre.
Måste gå vidare.
Det har du gjort.
Så varför ska jag vänta på nått som kanske aldrig kommer tillbaka.
En sommarflört... För så länge sen...
Men ändå så drogs vi till varann utan att någon av oss vågade...
... riskera att bli sårad.
Du frågade mig varför jag inte sa nått.
Jag frågar dig...varför sa inte du nått.




























Allt kunde varit annorlunda om vi inte var så fega båda två.
Och när vi vågade var det försent..
Men en sak ska du veta.. Du har tur som har henne nu.
Men hon är den utav er som har mest tur.
Även om jag helst vill dra henne bort från dig.
Så är det ända jag gör...
... Är att önska er lycka till.
För jag vill att du ska vara lycklig.
Även om jag inte är med i den bilden.
Nu säger jag det... Jag älskar dig fortfarande,
Försent... Jag vet.




Fri vers av Sleepy
Läst 527 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-10 00:37



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Så smärtsamma ord om kärlek. Du beskriver precis hur svårt det kan vara och hur ont det kan göra. Det är inte alltid lätt att veta om man tar rätt beslut. Men du, va inte rädd för kärleken, det finns inga garantier. Den kan ju vara underbar och härlig även om den kan ta slut!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy