Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett godjul till dig som är försvunnen.

Mitt ansikte på första sidan i VT.
Men det spelar ingen roll,
du är borta.
Försvunnen för evigt.
Du kommer alltid att finnas här,
Som ett minne.
God jul Fredrik.




Fri vers av Sleepy
Läst 384 gånger
Publicerad 2008-12-23 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy