Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en lärare som är mer som än vän. Som fick mig att delta i idrotten som jag inte varit delaktig i på 5 år. Han får alla att känna sig bra. Han peppar dom, han peppar mig. Och nu ska han kanske sluta. Och det är det ingen som vill. Jag kommer at


Snälla du stanna kvar.

Jag vill inte att du ska gå.
Det måste du förstå.
Snälla stanna kvar.
Lämna mig inte nu.
Det finns bara en som du.
Du fick mig att orka kämpa.
Smärtorna inom mig kunde du dämpa.
Du fick mig att känna mig bra.
Därför vill jag ha dig kvar.
Det var fem år sen som jag var med.
Men du fick mig att tycka det var kul.
Jag vann tom en tävling.
Snälla gå inte.
Lämna oss inte.
Vi alla vill ha dig kvar.
Bara du fick oss att känna oss så bra.
Ditt sätt att vara, din små boxning på ens arm.
Som om man var en vän... inte bara en elev.
Ditt sätt att bry dig om eleverna.
Det kändes så bra.
Snälla du stanna kvar.
Jag vill inte ha en annan.
Tänk om den inte alls är något bra.
Är det ditt val eller inte.
Jag vill veta vem jag måste övertyga om att du ska vara kvar.
Allt jag vill ha är svar.
Och att du stannar kvar.
Du är en så bra lärare.
Annars kommer jag inte att vara med.
Du gav mig inget val.
Ännu en gång...
... Jag ber dig...

















.... snälla FREDRIK stanna kvar.
Vi som tom har gjort en protest lista om att du ska få stanna kvar.




Fri vers av Sleepy
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 21:15



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Bra gjort att kämpa för en annan!
2008-11-22

  friheten
Hoppas ahn satnanr kvar då, bra med såna som bryr sig
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy