Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dyker ner i en roligare version av himlen


jag vill hoppa från planet till planet
ett språng rätt ut i oändligheten
tappa alla grepp och förlora mig själv
någonstans mellan venus och mars
och du gick vilse i evigheten och
försvann in i din solkrets
blodomloppet är jordomloppet
så tillåt mig att dansa vidare

tänker du ibland att vi kanske
aldrig mer blir älskade igen?


stjärnor och månar
planeter och kometer
det var ju aldrig meningen
att vi skulle slå en big bang opposite
och falla från månen för att landa i
olika världar men älskade älskling
våra minnen slår knut på milky way
så tillåt mig att dansa vidare
tillåt mig att dansa ensam

tänker du ibland på framtiden
och hur du vill att ditt liv ska se ut?


himlen platsar i mormors byrålåda
tillsammans med lavendelpåsar
tillsammans med potpurri och svenssonliv
tillsammans med en försköning av döden
himlen är rymden på dagtid
och jag lever ju inte på dagtid

jag lever ju inte den här världen

jag lever ju inte dig & mig längre

och med alla fantasier undrar jag om jag
är bara galen på ett vackert vemodigt sätt
eller om jag faktiskt har slutat att leva alls

way out of control insane





så tillåt mig att vara galen
tillåt mig att vara jag

och låt mig dansa vidare
bland stjärnfall och halvmånar
planeter och kometer
vintergator och svarta hål

och när jag lever livet
är du inlåst i mormors
byrålåda och luktar lavendel






Fri vers av vetlandaslyna
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 18:38



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det här är något jag skulle vilja sjunga. Jag menar, texten är musikalisk, skulle kunna bli en hit. Och skönt ihopsatt!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna