Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämna mig inte, ty jag älskar lockarna som sakligt vilar på din panna


Gå inte nu

 

gå inte vännen min,
spring inte din väg.

lämna mig inte nu,
låt mig inte gråta.

endast lukten av din kind
och smaken av dina löften,
håller mig ovanför ytan av paranoia.




Övriga genrer av Tiili
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert skrivet, på några få rader :)
kram lollo
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Tiili
Tiili